El Fòrum Empresarial Cecot- Rubí ha triat a Jordi Parera com a nou president d’aquesta patronal. Parera, de 46 anys, és el director general de Top Cable i substitueix en el càrrec a Joan Arch, després que aquest manifestés la seva voluntat de deixar aquesta responsabilitat per un problema temporal de dedicació. Joan Arch continuarà com a vicepresident.

Aquest fòrum es va crear el 2006 com a iniciativa d’un grup d’empresaris de Rubí que estaven preocupats per la situació de la indústria en aquest municipi. També van constatar la necessitat de disposar d’una plataforma representativa que exercís les funcions d’interlocució davant l’Administració local. Les més de nou-centes empreses associades a la patronal terrassenca Cecot a Rubí es van sumar al nou projecte. Des de Cecot, es va donar suport tècnic per engegar la nova entitat, que va quedar dotada d’uns òrgans de direcció autònoms.

ACORDS

Des de la seva constitució, el Fòrum Empresarial Cecot- Rubí s’ha caracteritzat per promoure i defensar els interessos de les empreses davant l’administració local. En aquest sentit, ha aconseguit diversos acords i compromisos que tenen com a finalitat la millora de la competitivitat del teixit empresarial. El president sortint, Joan Arch, deixa una entitat consolidada i representativa de tots els sectors empresarials.

Font: Diari de Terrassa