L’Escola d’Emprenedoria oferirà una vintena d’accions formatives durant aquest semestre.

Les dades de l’atur a Rubí fa mesos que porten una tendència a la baixa. La ciutat va tancar el mes de gener amb 7.019 aturats, més d’un miler menys que ara fa dos anys, quan el municipi comptava amb 8.182 rubinencs inscrits a les llistes del SOC. Jaume Buscallà, regidor de Promoció Econòmica, creu que la tendència a la baixa en el nombre d’aturats és ‘un bon senyal’ i creu que la tasca de l’Ajuntament hi ha contribuït.

Buscallà ha destacat les ajudes a la contractació, l’oferta formativa i la millora dels polígons d’activitat econòmica, entre d’altres, com a factors que han permès facilitar la sortida de la crisi a les empreses de Rubí. També assegura que el teixit industrial del municipi ha sabut adaptar-se al context actual de forma satisfactòria.

Objectiu: generar nova ocupació

L’Escola d’Emprenedora de Rubí (EDER) ha programat una vintena d’accions formatives per a aquest primer semestre de l’any. Es tracta de jornades i seminaris adreçats a emprenedors, autònoms i empreses, que combinen temàtiques ja habituals i de gran demanda amb noves propostes de contingut més especialitzat. Entre l’àmplia oferta, destaca una xerrada de l’economista Gonzalo Bernardos, unes jornades per crear startups, una altra dedicada a les franquícies i cursos per millorar la gestió empresarial, entre d’altres. El calendari d’activitats ja es pot consultar al web de Rubiempresa.

Font: Rubí TV