El Fòrum de la Masia de Can Serra s’ha estrenat com a seu de les jornades empresarials amb una jornada sobre la reforma fiscal. Es tracta d’una proposta organitzada per l’Ajuntament i la patronal Cecot. A partir d’ara, totes les sessions formatives en col·laboració amb la Cecot es faran en aquest espai. 

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada en l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, i la patronal Cecot van organitzar el dijous 16 d’octubre la conferència Llei General Tributària, IRPF i renda de no residents, inclosa en un cicle de dues sessions dedicades a la Reforma Fiscal. La segona xerrada tindrà lloc el 27 de novembre i abordarà de manera específica l’Impost de Societats, l’IVA i altres impostos.

Aquest cicle de xerrades està motivat per la pròxima aprovació al Parlament d’un conjunt de normes que configuren la Reforma Fiscal que promou el Govern i que suposen, en alguns casos, canvis profunds en el marc impositiu actual. Malgrat que la nova normativa encara pot patir modificacions, l’EDER i Cecot han considerat que era beneficiós per al teixit empresarial de Rubí tenir una visió general del seu abast.

La ponència d’aquest dijous ha anat a càrrec de l’assessor fiscal de Cecot Enric Rius i ha comptat amb l’assistència d’unes cinquanta persones. La jornada ha estat presentada per Xavier Viladiu, membre de la junta de Cecot Rubí, qui ha aprofitat l’ocasió per agrair la tasca divulgativa que realitza l’OSE. De la seva banda, Olga González, coordinadora de l’àmbit de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, ha presentat als assistents els serveis que s’ofereixen al Centre de Serveis a l’Empresa de Can Serra, entre aquests la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER).

Font: Ràdio de Rubí