Els populars mantenen una trobada amb el Fòrum Cecot Rubí per exposar l’empresariat les seves propostes.

El Partit Popular de Catalunya (PPC) a Rubí creu que és necessari reconvertir més sòl en industrial per atraure grans empreses a la ciutat. Així ho ha apuntat l’alcaldable popular, Mònica Querol, en una trobada que els populars han mantingut amb representants del teixit empresarial local en el marc de les reunions promogudes pel Fòrum Cecot Rubí amb els candidats a l’alcaldia dels principals partits polítics.

Durant la trobada, Querol ha apuntat que Rubí encara disposa de sòl a tocar dels polígons industrials de la ciutat que es poden reconvertir a industrials amb l’objectiu d’atraure noves grans empreses, així com ampliar els usos del sòl industrial consolidat per facilitar l’activitat empresarial.

La candidata del PP també ha exposat que cal inversió en els polígons: Tenim uns polígons antics, amb una manca important de manteniment, ben situats estratègicament però amb mancances d’accessibilitat importants des del mateix municipi. Querol ha defensat la necessitat d’invertir per crear uns polígons atractius perquè les empreses no marxin i també per atraure de noves . Tot plegat servirà per generar nous llocs de treball, apunta.

L’alcaldable popular també proposa rebaixar la fiscalitat com a mesura per atraure nova inversió i ha assenyalat que Rubí és una de les ciutats amb els impostos més elevats de la comarca. El treball conjunt entre empresariat i administració local i adequar els cursos de formació promoguts per l’Ajuntament a les necessitats reals de les empreses són altres de les propostes dels populars.

Des de Cecot-Rubí, Jordi Parera, president del Fòrum, ha valorat positivament la trobada amb el PP i ha destacat que la diagnosi plantejada de la situació a Rubí coincideix amb la nostra percepció. Parera ha tornat a demanar que el futur govern de la ciutat que sorgeixi de les eleccions del maig aposti per la Marca Rubí com a potència industrial, així com el treball conjunt entre administració i empresaris. Hi ha moltes coses a fer, ha apuntat Parera.

Font: Diari de Rubí