El Consell de l’FP de Rubí  ha organitzat  la Jornada Vll Jornada sobre Formació Professional a Rubí que tindrà lloc els dies 1 i 2 de març en horari de 9 a 15h. La Jornada està adreçada a estudiants de totes les edats, treballadors en actiu o en situació de desocupació temporal, orientadors i empreses, entre d’altres col·lectius.

Durant la jornada es mostrarà l’oferta formativa de: cicles formatius, certificats de professionalitat, formació contínua i programes de formació i inserció, i aproparà als i a les visitants al món laboral, posant l’accent en els itineraris formatius.

FP DUAL

Algunes de les taules rodones que s’han organitzat s’adrecen especialment al teixit empresarial. És el cas de la xerrada sobre “Formació professional DUAL: Oportunitat per a les empreses i l’alumnat”, que es farà el dia 1 de març a les 13h. La xerrada anirà a càrrec de Tomàs Marín tècnic docent de la Direcció General de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya i Celeste Pérez, prospectora FP Dual de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar tot el programa aquí

Us podeu inscriure a les xerrades aquí.