Unes quatre-centes persones assistiran aquesta nit a la quarta edició de la Nit de l’Empresa de Rubí, que organitza l’Ajuntament de Rubí en col·laboració amb Fòrum Cecot Rubí, Cambra de Comerç de Terrassa i Egarsat. L’acte s’iniciarà a les nou de la nit a la Sala. El jurat presidit per la tinent d’alcalde de promoció econòmica de l’Ajuntament de Rubí, MariaMas, va decidir premiar a Electricfor, Eurofragance, Top Cable, Continental, Roche Germans i Duplico són les sis signatures distingides. El jurat també va concedir un esment especial a la Associació d’Adjudicataris del Mercat de Rubí per la seva trajectòria empresarial, la seva dinamització comercial del centre de la ciutat i l’aposta per la renovació de les instal·lacions del mercat municipal.

Electricfor ha rebut el reconeixement a la seva trajectòria històrica desenvolupada a Rubí. Aquesta signatura està vinculada a la ciutat des de fa 36 anys. El jurat ha va ressaltar el seu caràcter com una de les pimes més destacades del seu sector, que compta amb una plantilla amb un 70% de treballadors rubinencs.

El premi al foment a la qualitat en l’ocupació ha recaigut en Confinintal Automotive, una empresa que, a conseqüència de la situació econòmica actual i la competència dels mercats emergents ha apostat per realitzar accions formatives i de desenvolupament del talent i capital humà, amb la finalitat de potenciar el seu equip i d’aquesta manera millorar la seva competitivitat. Aquesta empresa té un índex de contractació laboral indefinida del 99%.

A l’apartat de reconeixement de la promoció exterior, el jurat va premiar a Eurofragance i Top Cable. La primera és una empresa fundada el 1990 que ha estat seleccionada per la seva aposta de forma decidida per la innovació i la internacionalització, amb una presència en 45 països i un 75% de la seva facturació que procedeix de l’exportació. Top Cable, per la seva banda, va néixer en 1985 i està present en 80 països. La meitat de la seva facturació procedeix de les seves vendes en altres mercats.

LA RESTA DE GUARDONATS

Un altre dels guardons que es concediran aquesta nit és el que atorga la mútua d’accidents de treball Egarsat, que premia la promoció i foment de la seguretat i salut laboral, ha valorat de forma especial l’interès per la seguretat i la salut laboral de Duplico 2000.

La pime Roche Germans ha estat l’empresa guanyadora de la categoria de foment de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. La signatura, amb una trentena de treballadors, ha apostat per introduir mesures conciliadores de la vida laboral i personal, amb mesures d’igualtat en els processos de selecció de personal i promoció interna.

Font: Diari de Terrassa