L’alcaldessa de Rubí Ana María Martínez i el regidor de desenvolupament econòmic Rafa Güeto s’han reunit amb el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i el president del Fòrum Empresarial Cecot Rubí, Jordi Parera, per tractar de la recuperació econòmica i la situació de la indústria a Rubí.

Els representants de les empreses han lliurat a l’alcaldessa un recull de 18 mesures que consideren imprescindibles per accelerar la recuperació econòmica i fer de Rubí una ciutat amb una indústria capdavantera. Entre les mesures més urgents han destacat la necessitat d’aprovar al més aviat possible un pla d’ordenació urbanística i la dotació pressupostària de les partides contemplades al Pla Director de Polígons per garantir el manteniment i la conservació dels parcs industrials. L’alcaldessa va estar d’acord amb les propostes i va anunciar que ja les tenien contemplades per posar-les en marxa el proper any.

Tant l’alcaldessa com el regidor de desenvolupament econòmica han coincidit amb els representants empresarials en la necessitat d’impulsar el teixit empresarial de la ciutat, com a motor de riquesa i generador d’ocupació. A la reunió també es va arribar al compromís de mantenir reunions periòdiques per treballar conjuntament des de la col·laboració públic-privada.