Modernitzar els polígons, fer-los més accessibles, rebaixar els impostos i ampliar el sòl industrial són algunes de les propostes per atraure noves empreses a Rubí i, de retruc, crear llocs de treball.

Així ho ha expressat l’alcaldable del Partit Popular (PP), Mònica Querol, en una trobada amb empresaris locals organitzada per la patronal Cecot Rubí.

La cap de llista del Partit Popular (PP) vol que els rubinencs se sentin orgullosos de la ciutat i de la seva potencialitat industrial. Per a Mònica Querol s’ha de donar suport a la Marca Rubí. Entre altres propostes, els populars volen modernitzar uns polígons als quals, diuen, els manca manteniment. A més, estan ben situats geogràficament però cal fer-los més accessibles amb el transport públic i també amb zones d’aparcament. El PP afirma que s’ha de “donar vida” a la indústria perquè, finalment, si arriben noves empreses a la ciutat, es creen nous llocs de treball. Per a la popular, també cal que hi hagi “més diàleg entre l’administració i el sector econòmic“.

Per la seva banda, la patronal Cecot Rubí coincideix amb la diagnosi que el PP ha fet de la situació empresarial actual. Jordi Parera, president de Cecot Rubí, creu que “s’ha d’estar orgullós de ser una ciutat industrial” perquè això ha fet que “s’hagi aguantat millor la crisi econòmica”. Parera, però, ha demanat que aquestes iniciatives no es quedin només en propostes.

Mònica Querol és la quarta candidata a l’alcaldia de Rubí que es troba amb la Cecot. Les trobades amb els caps de llista dels partits locals van començar amb la socialista Ana Maria Martínez, la republicana Arés Tubau i el convergent Víctor Puig.

Font: Radio Rubí