Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) creu necessari que el proper govern de Rubí impulsi un pla de xoc d’ajuda als polígons industrials. L’alcaldable de la formació, Arés Tubau, ha presentat aquesta idea en una trobada amb representants de la patronal Cecot i diversos empresaris rubinencs.

Els polítics i els empresaris s’han reunit aquest dimarts a l’Hotel Park Sedó per fer una diagnosi de la situació econòmica de Rubí i per valorar possibles solucions. Tubau creu que la salut empresarial de la ciutat passa per millorar el seu teixit industrial i, en aquest sentit, creu que s’han d’adreçar definitivament les mancances que troba als polígons.

Un objectiu que, assegura, comparteixen els empresaris rubinencs. Ells estan preocupats per l’estat dels polígons, que tots sabem quin és, explica Tubau. Crec que estan més abandonats d’allò que seria desitjable per a una de les ciutats més industrials de Catalunya. Per això ens hem compromès a impulsar un gran acord polític entre totes les forces del ple després del 24 de maig per fer un pla de xoc als polígons. Un pla de tres anys de durada que respongui a les necessitats dels empresaris.

A banda del pla de xoc per als polígons industrials, Tubau considera que des de l’Ajuntament cal endegar més mesures per facilitar la feina i els tràmits dels empresaris i emprenedors.

Font: Radio Rubí