La Masia de Can Serra acollirà una xerrada sobre les perspectives econòmiques del 2015.

Gonzalo Bernardos, professor d’Economia de la Universitat de Barcelona (UB), analista i consultor econòmic i immobiliari, visitarà Rubí el proper dimecres 25 de febrer per oferir la conferència Perspectives econòmiques per a l’any 2015, en què analitzarà des de la seva visió d’expert què ens depara aquest any a nivell econòmic. La xerrada, organitzada pel Fòrum Empresarial Cecot Rubí, forma part de la programació de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) per aquest semestre.

Gonzalo Bernardos disposa d’un ampli currículum com a docent universitari i és autor de centenars d’articles de divulgació sobre economia. Es tracta d’una figura molt popular per la seva col·laboració habitual a diversos mitjans de comunicació, com ara TV3, RAC 1, COM Ràdio, El Periódico, Ara i TVE, entre d’altres. L’any passat va publicar el llibre La gran mentira de la economía, on desgrana els motius dels errors comesos pels economistes a l’hora de predir la recessió i proporcionar-hi solucions viables.

La conferència de Bernardos tindrà lloc el proper 25 de febrer a partir de les 18h al Fòrum de la Masia de Can Serra. L’assistència és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament a través del web de Rubiempresa ja que les places són limitades.

Una vintena d’accions formatives
L’EDER ha programat una vintena d’accions formatives per aquest primer semestre de l’any (veure notícia). Es tracta de jornades i seminaris adreçats a emprenedors, autònoms i empreses, que combinen temàtiques ja habituals i de gran demanda amb altres propostes noves de contingut especialitzat. Entre d’altres qüestions, es parlarà sobre startups, seguretat digital empresarial, networking, eines de millora per a la gestió empresarial o mètodes per parlar en públic.

L’any passat, l’EDER va oferir 32 accions formatives, sumant un total de 417 hores. Aquestes jornades, seminaris i cursos van comptar amb 509 participants.

Font: Rubí TV