La Sala Neus Català encara un mes de maig farcit d’activitats que giraran al voltant de les relacions laborals. L’espai, a més, acull una exposició que reviu la figura de diverses dones que van lluitar des dels sindicats per millores en l’àmbit laboral.

L’espai ha programat un seguit d’activitats durant aquest mes on destaca la inauguració dimarts vinent de la mostra ‘Dones sindicalistes’ que, a través de plafons i instantànies, explica la lluita que van protagonitzar diverses dones des del seu lloc de treball.

A les set de la tarda obrirà les portes aquesta exposició i es podrà visitar fins el dia 4 de juny.

Abans, però, una xerrada abordarà la qüestió de la fatiga crònica i la feina. La doctora García Quintana i l’advocat Enrique Molina impartiran la xerrada ‘Fibromiàlgia i món laboral’. Aquí es parlarà de com de les dificultats i drets de les persones que pateixen aquesta afectació en el seu àmbit de treball. Serà dilluns vinent a les set de la tarda.

Ja a finals de mes, el dia 30, una taula rodona farà balanç dels gairebé dos anys de reforma laboral. En el debat hi prendrà part el secretari general de CCOO al Vallès Occidental, Enrique Rodríguez, el doctor en Economia Albert Recio i l’assessor laboral de la CECOT Josep Maria Bosch.

Els organitzadors d’aquest programa confien que la rellevància dels temes despertin l’interès dels rubinencs. Així ho ha dit el membre de la Sala Neus Català Josep Maria Pijoan que ha posat de relleu el pes dels participants en aquest cartell.

Com és habitual en la programació d’aquest espai, també hi ha una proposta per cinèfils. En aquesta ocasió es projectarà ‘Novecento’, de Bernardo Bertolucci. Serà en dues sessions. La primera part es projectarà el dijous 15 i la segona el dijous 22, totes dues projeccions començaran a dos quarts de set de la tarda.

 Font: Ràdio de Rubí