S’han asfaltat diversos carrers, s’han realitzat tasques de desbrossament d’herbes i s’ha millorat la senyalització horitzontal i vertical.

L’Ajuntament de Rubí ha executat, durant l’últim trimestre de l’any passat, el Pla de xoc de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la ciutat.

Aquest conjunt d’actuacions, dotat amb 360.000 euros, és una de les accions incloses al Pla de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi, presentat el juliol de l’any passat.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha fet balanç del Pla de xoc acompanyada pel regidor de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern, Jaume Buscallà; el president del Fòrum Cecot-Rubí, Jordi Parera; i presidents i secretaris de les diverses associacions empresarials de la ciutat.

Segons Garcia, “amb aquesta acció donem resposta a una de les demandes històriques dels empresaris de la nostra ciutat. I ho fem en un moment marcat per la crisi econòmica, un moment en què els empresaris rubinencs necessiten la nostra ajuda, ara més que mai”.

García ha afegit que l’esforç del Consistori ha consistit en una inversió de 360.000 euros “íntegrament municipals” i que “només si els nostres polígons són atractius aconseguirem atraure activitat econòmica i, per tant, augmentar l’oferta de llocs de treball”.

L’alcaldessa de Rubí ha recordat que es tracta d’una ciutat amb un marcat caràcter industrial: “som, per extensió, la segona zona empresarial de Catalunya, només superada per la Zona Franca de Barcelona. Ara, a més, som una de les més sanejades, arreglades i posades al dia del país”.

Font: PSC