S’hi han fet treballs de desbrossament d’herbes i poda d’arbres, asfaltat de carrers, millora de la senyalització i arranjament de voreres. La inversió forma part d’un paquet de mesures contra la crisi.

L’Ajuntament de Rubí va destinar l’any 2012 un total de 360.000 euros a millorar els onze polígons que té la ciutat. S’hi han fet treballs de desbrossament d’herbes i poda d’arbres, asfaltat de carrers, millora de la senyalització i arranjament de voreres. Les actuacions són fruit del Pla de Xoc de Polígons d’Activitat Econòmica, que a la vegada forma part d’un conjunt de mesures extraordinàries contra la crisi.

Amb aquestes actuacions l’Ajuntament ha volgut posar el dia els polígons per millorar l’atractiu de Rubí per atraure noves empreses. Per detectar les necessitats d’aquestes zones industrials han comptat amb la col·laboració de la Cecot.

Per l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia,”el què volem és que hi hagi activitat econòmica i que les empreses que hi ha a la ciutat continuïn a la ciutat i tinguin al·licients per continuar, perquè la imatge cada dia és més important quan vénen els clients a les empreses també perquè volem que vinguin altres empreses a la ciutat, que és l’única manera de crear ocupació”.

D’altra banda Jordi Parera, president del Fòrum Cecot-Rubí, assegura que “invertir en polígons és invertir en Rubí, que les empreses de Rubí funcionin millor, que els treballadors tinguin millor qualitat a les seves empreses i és una inversió que reverteix a l’Ajuntament perquè com més empreses siguem a Rubí se’n beneficiarà l’Ajuntament i tota la societat rubinenca”.

Uns bons accessos, una bona imatge i unes bones telecomunicacions són les prioritats dels empresaris de Rubí.

L’alcaldessa Carme Garcia considera que Rubí ha sabut conservar l’esperit industrial que l’ha caracteritzat les darreres dècades. En canvi, assegura, moltes ciutats han volgut fugir d’aquest model i ara se’n penedeixen.

Font: www.terrassadigital.cat