El Consell de l’FP de Rubí  i l’Aliança per l’FP Dual de la Fundació Bertelsmann han organitzat  la Jornada “L’FP Dual: una oportunitat per a les empreses”, que tindrà lloc el pròxim 31 de maig a l’Auditori de Rubí Forma de 9:00h a 11:30h.  

La jornada s’adreça especialment al sector empresarial i també a d’altres persones que per motiu de la seva ocupació/ professió puguin estar interessades.  L’acte de benvinguda anirà a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martinez.

Pots inscriure’t aquí.  

Durant la Jornada es tractaran aspectes com  la contextualització de l’FP i l’FP Dual o les sortides professionals de l’oferta formativa d’FP de Rubí. Tamé s’explicarà com implementar un projecte d’FP dual a l’empresa.

A més, es farà la presentació de bones pràctiques d’FP dual i una visita guiada als tallers de Rubí Forma. També s’ha programat un piscolabis de treball en xarxa.

A continuació es farà la cloenda de l’acte, que anirà a càrrec del regidor d’ocupabilitat, educació i escoles artístiques de l’Ajuntament de Rubí, Víctor Garcia Correas.