Els autònoms i les petites i mitjanes empreses podran conèixer aquest dijous el funcionalment dels processos de licitació dels ajuntaments. Es tracta d’una activitat formativa organitzada per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i la patronal Cecot, que creuen que, a diferències de les grans firmes, les PIMES sovint desconeixen els tràmits necessaris per obtenir un contracte amb l’Administració.

La jornada s’iniciarà a les 9.30 h amb la benvinguda a càrrec de Joan Boada, arquitecte tècnic de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Jaume Buscallà, regidor de Promoció Econòmica i Treball.

A continuació, Ernest Garrido, consultor d’enginyeria civil i infraestructures i professor de la UPC, orientarà els assistents sobre els documents, tràmits i gestions que ha de presentar una empresa per accedir a les licitacions de contractes menors i negociats que convoca l’administració local. Entre d’altres, explicarà els continguts del text refós de la llei de contractes del sector públic, on trobar informació sobre les licitacions i aspectes sobre l’execució de les obres.

La jornada sobre licitacions tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí+D. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través del www.rubiempresa.net.

Font: Ràdio de Rubí