Jiménez pren el relleu de Jordi Parera, de Top Cable, qui ha estat al capdavant des del 2008

A partir d’aquest mes de desembre, Manuel Jiménez, director general de B. Braun, pren el relleu de Jordi Parera, de Top Cable, que ha estat al capdavant de la presidència del Fòrum Cecot Rubí des del 2008. Parera culmina així una fructífera etapa per al sector industrial i empresarial de Rubí, caracteritzada per consolidar una junta molt heterogènia, per posicionar el Fòrum com l’interlocutor empresarial de referència a Rubí i per la sistematització d’activitats del col·lectiu a la ciutat.

Antoni Abad, president de la patronal Cecot, qui ha participat de la reunió on s’ha efectuat el canvi de Junta de Cecot Rubí, ha agraït el lideratge de Jordi Parera durant aquests set últims anys i la tasca que “ha dut a terme per prestigiar la indústria com a fortalesa de Rubí”. Abad considera que Parera deixa la presidència en bones mans i agraeix l’acceptació del càrrec per part del Manuel Jiménez, a qui ha convidat a formar part de la Junta Directiva de Cecot. “Des de Cecot considerem molt útil el paper de Cecot Rubí i sempre hem apostat per l’àrea Vallès com a principal pol industrial del Sud d’Europa”, ha dit durant la reunió. Abad també ha tingut unes paraules de reconeixement per la tasca desenvolupada per Sergi Busquets com a vicepresident de Cecot Rubí durant l’etapa de Parera.

Per la seva part, el nou president, Manuel Jiménez ha acceptat el càrrec i ha agraït l’oferiment que han manifestat els membres de la Junta en la seva persona i la confiança que li han dipositat per impulsar una nova etapa a Cecot Rubí. Segons Jiménez Cecot Rubí ha assolit una relació institucional cordial i molt col·laborativa amb l’Ajuntament, tot i la dificultat d’influir, ja que l’empresa no vota.

Font: Rubí TV