Jiménez treballarà per l’assoliment d’espai industrial de qualitat i analitzar la incorporació del comerç de manera proactiva al Fòrum Cecot Rubí. Jordi Parera ha liderat Cecot Rubí des del 2008

A partir d’aquest desembre, Manuel Jiménez (B. Braun) pren el relleu de Jordi Parera (Top Cable) que ha estat al capdavant de la presidència del Fòrum Cecot Rubí des del 2008. Parera culmina així una fructífera etapa per al sector industrial i empresarial de Rubí, caracteritzada per consolidar una junta molt heterogènia, per posicionar el Fòrum com l’interlocutor empresarial de referència a Rubí i per la sistematització d’activitats del col·lectiu a la ciutat.

Antoni Abad, president de la patronal Cecot, qui ha participat de la reunió on s’ha efectuat el canvi de Junta de Cecot Rubí, ha agraït el lideratge de Jordi Parera durant aquests set últims anys i la tasca que “ha dut a terme per prestigiar la indústria com a fortalesa de Rubí”. Abad considera que Parera deixa la presidència en bones mans i agraeix l’acceptació del càrrec per part del Manuel Jiménez, a qui ha convidat a formar part de la Junta Directiva de Cecot. “Des de Cecot considerem molt útil el paper de Cecot Rubí i sempre hem apostat per l’àrea Vallès com a principal pol industrial del Sud d’Europa”, ha dit durant la reunió. Abad també ha tingut unes paraules de reconeixement per la tasca desenvolupada per Sergi Busquets com a vicepresident de Cecot Rubí durant l’etapa de Parera.

Per la seva part, el nou president, Manuel Jiménez ha acceptat el càrrec i ha agraït l’oferiment que han manifestat els membres de la Junta en la seva persona i la confiança que li han dipositat per impulsar una nova etapa a Cecot Rubí. Segons Jiménez Cecot Rubí ha assolit una relació institucional cordial i molt col·laborativa amb l’Ajuntament, tot i la dificultat d’influir, ja que l’empresa no vota. Segons Jiménez, “el cavall de batalla per als propers anys ha de ser l’assoliment d’espai industrial de qualitat, així com analitzar la incorporació del comerç de manera proactiva al Fòrum”.

Manel Jiménez Muñoz (1951) és Graduat Social i Diplomat en Psicologia. Té un títol de Màster en Gestió Gerencial d’EADA i ha realitzat el Programa de Direcció General a l’IESE. Jiménez compta amb una llarga trajectòria professional desenvolupant càrrecs directius en els àmbits dels recursos humans i la direcció general a diferents empreses com Hosbon, SA, Flamagas, SA del Grup Puig o Grup Palex. Des de 1990 està vinculat a B. Braun com a director general, després de l’absorció de la part industrial del Grup Palex. Al 2007 assumeix el càrrec de Conseller Delegat amb responsabilitat per Espanya, Portugal i Llatinoamèrica fins al passat mes d’octubre de 2015. I, actualment, ocupa el càrrec de Director de Projectes i de Relacions Institucionals del Grup B. Braun. Addicionalment, Manuel Jiménez és membre de l’Associació Espanyola de Direcció de Personal i va impulsar i presidir el Club d’Empreses per la Qualitat de Rubí creat al 1999 per ajudar a desenvolupar empreses de qualitat a la ciutat. I és antic membre del Cercle d’Economia i de la Junta Directiva de la Federació Espanyola Empreses Tecnologia Sanitària a Catalunya.

Font: Canal Terrassa