Benvolgut associat, benvolguda associada,

Em plau informar-te que recentment he deixat la presidència de Cecot Rubí, atès que properament assumiré altres responsabilitats professionals que ocuparan gran part del meu temps. Amb aquesta decisió culmino una etapa iniciada l’any 2008, en la que crec que el paper de Cecot Rubí ha estat molt necessari, tant per a les empreses com per a l’Ajuntament, tenint en compte les circumstàncies econòmiques que s’han patit.

Sempre hem intentat, i crec que hem assolit, que Cecot Rubí tingués una relació institucional molt estreta amb l’Ajuntament i estic convençut que amb això hem contribuït a la millora de competitivitat de les empreses de la ciutat.

Marxo amb satisfacció per la tasca duta a terme per l’Entitat i deixant una Junta molt heterogènia, representativa i consolidada. En aquest sentit, afegeixo que he proposat la Presidència al Sr. Manuel Jiménez, Director de Relacions Institucionals de B. Braun, qui ha assumit la responsabilitat. Estic segur que deixo la Presidència en molt bones mans, tenint en compte el paper del Sr. Manuel Jiménez com a empresari, l’empresa que representa i la bona connexió que manté amb l’Ajuntament.

Per últim, afegir-te que mantinc la primera vicepresidència de Cecot Rubí de manera que de ben segur podrem retrobar-nos.

Atentament.

Jordi Parera i Martinell