L’alcaldessa de Rubí, Carme García Lores, inaugurarà el 23 de març la primera Jornada de cooperació empresarial Getting contacts, que s’organitza en el marc del Catalonia Innovation Triangle (CIT). L’esdeveniment reunirà més de 170 empresaris a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de la nostra ciutat.

La trobada s’ha programat en el marc del CIT, que engloba els municipis de Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat, i forma part de les accions d’aquest lobby per potenciar la promoció i el desenvolupament econòmic d’aquesta zona del Vallès.

Després de la inauguració institucional a càrrec de l’alcaldessa, tindrà lloc la conferència Networking empresarial efectiu, a càrrec de Juanjo Villalobos, gerent de Summa Systems, l’empresa que coordina la jornada. A continuació, s’iniciarà la ronda de contactes entre els empresaris assistents amb l’objectiu de generar noves oportunitats de negoci dins del territori del CIT.

En l’organització d’aquesta jornada, que també se celebrarà a Cerdanyola i Sant Cugat, participen les associacions empresarials del territori englobat pel CIT. Es tracta de Cerdanyola Empresarial, l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola, el Fòrum Cecot-Rubí i Sant Cugat Empresarial. També hi col·laboren altres institucions, com les cambres de comerç de Terrassa i Sabadell, o les patronals Cecot i Pimec.

La primera Jornada de cooperació empresarial Getting contacts tindrà lloc el dia 23 d’aquest mes entre les 9h i les 14h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

La nostra ciutat ostenta en aquests moments la presidència del CIT, que abasta una zona amb 206.694 habitants (2008) i un total de 26 polígons industrials que allotgen unes 10.000 empreses.

Font: Radio Rubí