El president de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas, va fer una parada a Rubí dins de la seva gira pel Vallès Occidental el passat divendres. El candidat a la presidència de Catalunya va reunir-se amb representants de la Cecot i de les entitats i associacions de la ciutat per transmetre un missatge “positiu i d’il·lusió”. Mas va voler “escoltar en directe les preocupacions, critiques i idees” que li van transmetre els rubinencs.

Terrassa, Vacarisses, Castellbisbal i Rubí, aquesta va ser la gira pel Vallès Occidental que Artur Mas va realitzar. Entitats i empresaris rubinencs van rebre la seva visita per explicar-li “en directe, les preocupacions, i donar idees i aportar reflexions”.

Amb els representants de Cecot-Rubí va reunir-se al matí, en què es van debatre alguns temes com “les infraestructures, la formació, la morositat o la fiscalitat”. Per Mas, “necessitem un canvi en positiu. Catalunya té més possibilitats de les que s’estan posant a sobre la taula; hi ha molta gent valuosa i amb energies que no s’està aprofitant prou bé”. Mentre que a la tarda, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, es va trobar amb unes 90 persones pertanyents a entitats i associacions de la ciutat.

Quant al Vallès Occidental, va manifestar que “és una de les comarques més dinàmiques de Catalunya per la seva gran concentració d’activitat empresarial i industrial. Té una capacitat exportadora que actualment resulta fonamental. I a més, té un nivell de serveis i d’activitat comercial de primeríssima línia. Hem d’intentar que no perdi gas i remuntar aquesta situació. S’està destruint riquesa i aquesta tendència és la que hem d’invertir”.

Font: Rubí notícies