No hi ha distàncies que l’ITC no pugui superar. La prova resideix en el seminari donat via videoconferència en les instal·lacions de la patronal CECOT a Rubí (Barcelona) per la Directora de l’oficina de Brasil, Taís Renck i al qual van assistir 20 participants.

A l’esdeveniment, també hi van ser presents, en Júlia Farré i en Julio Vicini, consultors de l’ITC a Barcelona i van contribuir a l’èxit d’aquest seminari. Una sala de reunions i un ordinador connectat amb Wifi van ser suficients per reduir les distàncies transatlàntiques i permetre a Taís Renck explicar les perspectives comercials de Brasil a les empreses participants al seminari i interessades a penetrar aquest mercat.

L’objectiu d’aquesta trobada va ser explicar els principals factors a tenir en compte per exportar a Brasil i saber com treure profit de les accions empreses.

Els participants van interactuar amb preguntes i comentaris amb Taís Renck i amb els consultors Júlia Farré i Julio Vicini. Un seminari exitós realitzat per l’equip d’International Team Consulting.

Font: Inernational Team Consulting