Millores en el manteniment, en la senyalització i les comunicacions en els parcs industrials són algunes de les necessitats que els empresaris de la ciutat han traslladat a l’alcaldable socialista, Ana Maria Martínez. Ho han fet aquest dimarts durant un esmorzar que ha reunit la CECOT-Rubí i part de l’equip del Partit Socialista de Catalunya (PSC).

Segons els empresaris presents, els polígons industrials de la ciutat han de millorar si volen mantenir la competitivitat amb altres municipis de la comarca. Més enllà de millores en les infraestructures, els presents a la cita consideren necessari agilitzar els tràmits amb l’administració municipal.

El responsable de CECOT-Rubí, Jordi Parera, ofereix la col·laboració de l’empresariat a l’hora de “desenvolupar un pla director de polígons amb l’Ajuntament”. La candidata socialista a l’alcaldia ha posat de relleu la importància de treballar plegats amb el sector econòmic. Així, Ana Maria Martínez ha assegurat que el programa del PSC inclourà algunes propostes recollides en aquesta trobada. I és que Martínez diu que la seva prioritat és “el benestar de la ciutadania” i que l’atur és una de les principals preocupacions de la població. Per això, es comprometen a treballar amb els empresaris, que són part important de l’activitat econòmica de Rubí.

Font: Radio Rubí