La candidata socialista a l’alcaldia de Rubí, Ana M. Martínez, s’ha reunit aquest matí amb diversos membres de la patronal Cecot Rubí a l’Hotel Park Sedó. En el transcurs de la trobada, s’han tractat temes com ara l’estat dels polígons, la simplificació dels tràmits i la fiscalitat.

La delegació de la patronal catalana ha transmès a la candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) algunes de les necessitats dels empresaris, especialment centrades en la millora dels polígons industrials de la ciutat. Josep Parera, president de Cecot Rubí, considera que cal millorar l’oferta de sòl industrial i desenvolupar un pla director de polígons amb un calendari d’execució perquè hi ha moltes coses a fer en els polígons.

Per la seva banda, Ana M. Martínez ha afirmat que tot i que el PSC en els darrers tres mandats ha fet inversions als polígons, no s’han fet a un ritme necessari i amb la crisi encara ha estat més difícil, i s’ha compromès si surt escollida a “incrementar la inversió en els polígons per tal que el retard en aquest ritme d’inversió es pugui corregir de forma ràpida”. La candidata socialista ha afirmat que l’objectiu és que Rubí sigui una ciutat amb sòl industrial de qualitat, per això es necessita invertir en polígons, perquè això generarà ocupació, i aquesta és la prioritat del PSC.

Durant la trobada, la Cecot ha insistit en la necessitat de millorar les connexions de transport públic als polígons i l’accés a la fibra òptica, mentre que els socialistes rubinencs han posat l’accent en la formació dual, en la qual les hores de formació a l’aula i a l’empresa són variables.

Font: Diari de Rubí