Alicia Sánchez-Camacho, presidenta del Partit Popular (PP) de Catalunya i candidata a la presidència de la Generalitat, va visitar Rubí el dimecres. Va esmorzar amb Cecot Rubí i la Mònica Querol, la portaveu del PP de la ciutat. Durant la trobada, la candidata popular a la presidència de la Generalitat va transmetre als membres de la patronal les seves propostes per sortir de la crisi, la seva principal “prioritat”.

Els empresaris també van traslladar a la candidata el seu punt de vista sobre la situació econòmica actual. Els membres de la patronal van transmetre a Sánchez-Camacho la seva preocupació per la falta d’idees per sortir de la recessió. El president de Cecot Rubí, Jordi Parera, va assegurar que “la patronal col·laborarà amb els partits polítics per ajudar als governants a superar la crisi”.

Per la seva banda, la presidenta popular va advocar per la reducció de la despesa pública, el de les administracions, com una de les mesures més necessàries. A més, va defensar la modernització del mercat de treball i la creació d’un contracte laboral únic amb una indemnització reduïda.

Sánchez-Camacho també va traslladar als empresaris la seva voluntat de reduir impostos com el de successions, el de societats i els que afecten a les petites i mitges empreses amb l’objectiu de potenciar la creació d’ocupació.

Els sense papers

D’altra banda, la secció local del PP ha anunciat que en el ple municipal del proper dijous presentarà una moció per instar a l’Ajuntament a informar a la Delegació del Govern dels immigrants empadronats que es troben en situació irregular. Segons Querol, “és una mesura indispensable per a un control de les persones que viuen a Rubí i a Catalunya sense papers”.

Queixa per les instal·lacions esportives de Ca Mir

El president del Club de Futbol Ca Mir, Pepe Martínez, va compartir amb els membres del PP la visita d’Alicia Sánchez-Camacho, i va aprofitar l’ocasió per denunciar el mal estat del camp de futbol de Ca Mir i “el seu abandó per part de l’Ajuntament”. Mònica Querol va afegir que “per a l’alcaldessa, Carme García, les urbanitzacions no formen part de la ciutat i això obliga als seus veïns a viure d’esquena a Rubí”.

Font: Rubí notícies