El Fòrum Empresarial Cecot Rubí ha valorat positivament les actuacions de millora als polígons industrials impulsades per l’Ajuntament. Entre aquestes, destaca l’asfaltat a carrers de Can Rosés, carretera de Terrassa, La Llana, Can Jardí, Cova Solera i Ca n’Alzamora, així com les accions previstes en senyalística vertical i horitzontal, mobiliari urbà i enllumenat, entre altres.

Cecot Rubí també valora positivament la creació d’una central de compres per a empreses o l’anunci del consistori d’un pla integral de neteja dels polígons durant aquesta tardor.

Segons l’associació, totes aquestes actuacions s’emmarquen en el context de col·laboració entre l’organisme empresarial i l’Ajuntament i reivindica que “sense Cecot Rubí segurament aquestes actuacions s’haguessin dut a terme, però no amb l’agilitat i el consens necessari per donar una resposta satisfactòria” a les peticions que les empreses els han fet arribar. Pel que fa als reptes pendents, el Fòrum empresarial assenyala el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), l’aprovació de l’ordenança que regula la concessió de llicències d’obres, l’harmonització de les ordenances fiscals i la rebaixa de la pressió tributària.

Font: Diari de Rubí