El proper dijous 29 de maig a les 18H, la seu de Rubí Desenvolupament (Rambla Joan Miró, s/n de Rubí) acull una jornada sobre noves tendències per reduir costos en temps de crisi organitzada per la patronal Cecot i Gabinet Rovira-Escura Consulting, una franquícia que ofereix un canal d’accés a serveis de consultoria i assessoria per a l’empresa.

Cada vegada més, l’anàlisi dels costos de les empreses és una de les eines crucials per poder maximitzar la rendibilitat financera, i també per garantir la supervivència empresarial.

Les noves tendències en reducció de costos poden ser de gran utilitat per a totes aquelles organitzacions que necessiten millorar la seva estructura de costos o que s’hagin proposat millorar la seva diferenciació mitjançant una millor gestió dels mateixos.

Amb aquesta jornada, Cecot i Escura Consulting pretenen oferir una visió detallada dels aspectes conceptuals i pràctics de les noves tendències en reducció de costos, tant des d’una perspectiva professional com des de la perspectiva de la investigació.

A la jornada, oberta a tothom, hi participaran el soci director d’Escura Consulting Fernando Escura, l’assessor econòmic fiscal d’Escura Consulting Xavier Lucea i el soci-director de Gabinet Rovira- Escura Consulting Dionís Rovira.

Per tal d’assistir-hi, cal omplir un formulari a la pàgina: www.cecot.org

Escura Consulting representa un canal d’accés a serveis de consultoria i assessoria enfocats a la resolució dels problemes reals que afecten les empreses. Tradicionalment la consultoria s’ha assimilat a serveis d’alt cost i únicament a disposició de grans empreses. El model desenvolupat per Escura Consulting, basat en més de 100 anys en la prestació de serveis de consultoria, permet posar a disposició de les empreses una consultoria assequible a la totalitat de les empreses espanyoles, aportant valor a les mateixes i tot plegat a un preu raonable.

Per tal de poder desenvolupar aquest model de negoci, Escura Consulting disposa d’una nova plataforma informàtica exclusiva i un equip humà amb gran experiència, el que permet oferir una consultoria assequible a les empreses ajudant-les en el seu posicionament en el sector en el qual desenvolupen les seves activitats. Escura Consulting dirigeix la seva franquícia tant a professionals independents, com a l’assessoria ja existent com un valor afegit dels seus serveis.

El Gabinet Rovira és el franquiciat d’Escura Consulting a la zona de Rubí. El Gabinet Rovira és una assessoria de referència a Rubí amb més de 20 anys en la prestació de serveis professionals i amb una dilatada experiència en els àmbits fiscal, laboral, comptable i mercantil. Es tracta d’un despatx amb gran implementació en polígons industrials com a gestora dels mateixos.

Font: Diari de Rubí