La Sala Neus Català ha estrenat una exposició sobre dones sindicalistes que es podrà visitar durant tot el mes de maig. La mostra consisteix en 15 plafons sobre dones sindicalistes catalanes, com ara Frederica Montseny, Lola Iturbe o Teresa Claramunt. En l’acte de presentació de la mostra hi van assistir una quinzena de persones que van seguir la xerrada de Montse Malè, responsable a Rubí de CCOO.

En relació a aquesta exposició es faran dos actes, el primer el 19 de maig a les 19 hores sobre la fibromiàlgia al món laboral, a càrrec de la doctora Ana García Quintana i l’advocat Enrique Molina. El segon acte serà una taula rodona on es reflexionarà sobre el panorama en el mercat laboral després de la reforma que va fer el Partit Popular (PP), en aquest acte participaran Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental, Albert Recio, economista, i Josep M. Bosch, assessor laboral de la Cecot. La taula rodona tindrà lloc el 30 de maig a les 18:30 hores.

També s’ha preparat la projecció del film Novecento, del director Bernardo Bertolucci. La pel·lícula es projectarà en dues parts, la primera el dijous 15 de maig a les 18:30 hores i la segona el dijous 22 de maig a la mateixa hora.

Font: Diari de Rubí