Aquesta edició la Fira de l’FP amplia la seva activitat i esdevé la “Fira d’orientació i formació Rubí Forma’t 2024”. Per això, per primera vegada incorporarà informació sobre els batxillerats, itineraris formatius i professionals en funció de la modalitat, i l’accés a la universitat. La Fira també oferirà Punts d’Orientació Individualitzada amb cita prèvia.

La Fira d’orientació i formació Rubí Forma’t 2024, que organitza l’Ajuntament de Rubí des del Consell de l’FP, se celebrarà els dies 20 i 21 de març a les instal·lacions del Rubí Forma.

Matinal dedicada a les empreses | dijous 21

La Jornada començarà amb una taula rodona sobre l’FP Dual en la qual participaran:

 • Tomàs Marín, tècnic docent de la Unitat FCT-Dual de la Direcció General de l’FP
 • Anna Torredeflot, CEO-directora de Recursos Humans de Vak Kimsa
 • Cristian Gracia, alumne d’FP Dual
 • Jacint Maure, coordinador d’FP dual de l’Institut J.V. Foix.

  A continuació hi haurà una xerrada, “Digital Thinking: els deu trets del líder digital”, a càrrec de Lluís Soldevila, CEO de Acktitude, professor de transformació digital a ESADE Business School i director de programes de management a l’IE. La conferència s’adreça exclusivament a empreses i s’exposaran les qualitats que tot líder digital ha de dominar per poder implementar amb èxit la transformació digital a la seva organització. Per assistir cal inscriure’s abans aquí.

   Teniu tota la informació sobre la Fira d’orientació i formació Rubí Forma’t aquí.

   *Imatge de la portada cedida per l’Ajuntament de Rubí