El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha aprovat aquest mes de juny l’Avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). L’Avanç serveix de base per guiar el procés i per treballar en l’elaboració del POUM definitiu amb el màxim d’informació i eines possibles. 

Des de l’Ajuntament s’han programat diferents sessions informatives aquest mes de juliol per informar a tots els ciutadans del contingut de l’Avanç: 

  • Dilluns 8 de juliol, a les 17:30h, a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler
  • Dimarts 9 de juliol, a les 17:30h a l’Escola Joan Maragall
  • Dilluns 15 de juliol, a les 17:30h al Centre Cívic de Ca n’Oriol (carrer Sòria, 5)

Compartim amb vosaltres l’enllaç on trobareu la documentació d’aquesta primera fase d’elaboració del POUM. Trobareu l’aprovació definitiva del reglament d’organització i funcionament del Consell Consultiu del POUM; el Programa de Participació Ciutadana del POUM de Rubí i l’Avanç del POUM, entre altra documentació.

Per consultar la informació cliqueu aquí.  

Enquesta sobre les necessitats urbanístiques de Rubí

Des de Cecot Rubí hem preparat una enquesta perquè ens indiqueu les necessitats urbanístiques de les empreses de Rubí. Us agrairem que dediqueu uns minuts per reflexionar sobre quines són les prioritats pel teixit empresarial i que penseu que s’han d’incloure al POUM

Accediu a l’enquesta aquí.  

Us recordem que per a qualsevol dubte en l’àmbit urbanístic podeu contactar amb l’assessor d’Urbanisme i Obres de la Cecot, Joan Boada al correu obres@cecot.org