Fruït del treball continu que des de Cecot Rubí s’ha vingut realitzant amb els responsables polítics de la ciutat en els darrers anys, l’Ajuntament de Rubí està duent a terme diferents actuacions per millorar les condicions dels Parcs d’Activitats Econòmiques de la ciutat i contribuir a augmentar la competitivitat de nostres empreses.

De fet ens ha informat que la propera setmana s’iniciaran les obres de renovació del ferm de diversos carrers a Can Rosés, la Carretera de Terrassa i La Llana.

Les obres afectaran a:

  • Els laterals de l’Avinguda Can Rosés
  • Els laterals de la C-1413 del tram de la carretera de Sabadell comprès entre el Pinar i l’avinguda de l’Estatut
  • L’avinguda de la Llana
  • El carrer del Pont de Can Claverí

Els treballs consistiran en reformar els trams de paviment més deteriorats d’aquests carrers, es reforçarà l’asfaltat, així com la senyalització horitzontal.

Les obres implicaran talls puntuals de trànsit corresponents a la desviació dels vehicles, es preveu que les afectacions viàries es senyalitzin degudament. Les obres a la carretera de Terrassa i laterals de la C-1413 s’executaran de nit per tal de minimitzar les possibles indicències en la circulació.

D’altra banda, a principis d’octubre està previst que s’iniciïn les obres de millora de l’asfaltat de vuit carrers de Can Jardí, Cova Solera i Ca n’Alzamora. Els carrers que s’arranjaran són Schumann, Carcassi, Verdi, Beethoven, Puccini, Txaikovski, Ca n’Alzamora i l’avinguda Can Sucarrats.

Aquestes obres també comportaran talls puntuals de trànsit i desviació de vehicles pels carrers del voltant.