Com haureu pogut comprovar, durant aquest 2015 s’han dut a terme una sèrie d’actuacions de millora als Parcs d’Activitats Econòmiques de Rubí que, principalment, han passat per l’asfaltat dels carrers de Can Rosés, Carretera de Terrassa, La Llana, Can Jardí, Cova Solera i Ca n’Alzamora.

A banda d’aquest pla d’inversions als PAE’s, que va començar l’any 2014 i es projectarà al 2016, també es preveu un altre de manteniment que preveu actuacions en senyalística vertical i horitzontal, mobiliari urbà i enllumenat, entre d’altres.

També, us informem que l’Ajuntament ens ha indicat que durant aquesta tardor es durà a terme un pla de xoc de neteja integral als polígons.

Totes aquestes actuacions s’emmarquen en el context de col·laboració entre el Fòrum Empresarial Cecot Rubí i l’Ajuntament. Un marc de col·laboració que es va encentar en el mandat anterior i que manté tota la seva vigència per l’actual, i que ha tingut com a principal objectiu l’establiment d’actuacions directes per millorar els polígons i que ha permès també la creació d’una central de compres per a les empreses de Rubí.

Sense Cecot Rubí segurament aquestes actuacions s’haguessin dut a terme, però no amb l’agilitat i el consens necessari per donar una resposta satisfactòria a les peticions que les empreses reiteradament ens heu expressat.

Cecot Rubí va néixer l’any 2006 amb la voluntat de vertebrar un fòrum de discussió intersectorial per defensar i representar les empreses de la ciutat davant l’Administració i, simultàniament, col•laborar amb aquesta per impulsar la implementació de polítiques públiques que afavoreixin el teixit empresarial rubinenc.

Avui dia, prop de deu anys després, considerem que estem fent efectives aquelles fites, és per això que us demanem de la vostra participació en aquest projecte, que encara té altres reptes per endavant que passen sens dubte pel:

  • Pla d’Ordenació Urbanística Municipal
  • L’aprovació de l’ordenança que regula la concessió de llicències d’obres
  • L’armonització de les ordenances fiscals  i la rebaixa de la pressió tributària

Com us dèiem abans, us demanem que confieu en aquest projecte, que és el vostre projecte, i que us impliqueu en el seu desenvolupament, ja que és la garantia per tenir uns parcs industrials òptims, unes condicions fiscals adequades i una estreta col·laboració a l’Administració local.